Faktureringsservice

Vi tilbyr hjelp til fakturering og inkasso når våre kunders tid ikke strekker til. Vi anbefaler regnskapssystemer som lar kundene fakturere og purre direkte i systemet, med bruk av KID og OCR for daglig oppdatering av kundepostene og mer effektiv innkreving av innbetalinger.

De fleste kunder ønsker å fakturere selv da de har tettest kontakt med sine kunder. Noen ganger strekker ikke alltid tiden til og da er det greit å ha oss i bakhånd. For å sikre at inntjeningen ikke uteblir.
 
I de regnskapssystemene vi anbefaler våre kunder faktureres og purres det direkte i systemet. Eventuelt sørger vi for integrasjon eller import av fakturafiler fra eksternt faktureringssystem. Med bruk av KID og OCR skal kundepostene oppdateres daglig.
 
Ved behov for inkasso har systemene mulighet for integrasjon mot inkassoselskaper.
 
KID-nummer er et identifikasjonstall som står på fakturaen. Ved bruk av KID får man en bedre oversikt over alle innbetalingene, og kan enkelt identifisere hvem som har betalt.
 
OCR bidrar til en mer effektiv innkreving av innbetalinger. Innbetalingene kommer direkte inn i regnskapssystemet, og OCR passer alle bedrifter uansett størrelse og kundemasse.

Kontakt oss

Kontakt oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med din faktureringsprosess, purrebrev og inkasso.