Betalingsoppfølging

Remittering og OCR.

Vi tilbyr tjenester som hjelper bedrifter med å holde oversikt over og følge opp betalinger fra kundene sine. Vår automatiserte løsning for remittering gjør at betalinger fra kundene dine blir registrert og behandlet på en enkel og effektiv måte.

Vårt system for OCR (Optical Character Recognition) gjør det mulig å lese fakturainformasjon automatisk, noe som reduserer risikoen for feilregistrering og forenkler betalingsprosessen. Vi hjelper deg med å opprettholde kontrollen over fakturaene dine og sikre at de blir betalt i tide. Få full oversikt over betalingsstatusen på alle fakturaene dine, som varsler deg om forfalte betalinger slik at du kan iverksette tiltak i god tid.

Vårt team av erfarne regnskapsførere jobber for å sikre at du mottar betalingene du har krav på, og at du opprettholder et godt forhold til kundene dine. Vi tilbyr også rådgivning og veiledning for bedrifter som ønsker å optimalisere sin betalingsoppfølging og forbedre likviditeten.

Vi er opptatt av å tilby de beste tjenestene til våre kunder, og vi vil alltid strekke oss langt for å imøtekomme dine behov. 

Kontakt oss

Kontakt oss for mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg med din betalingsoppfølging og remittering.